Aktuálně v nabídce

Hledáte investiční příležitost? Prostorná chalupa, rodinný dům nebo penzion? Volba je na vás.

7.950.000 ,-
Celkem 22 fotografií, zobrazit všechny
Prodejce:
realitní makléř: Lenka Havlová
Lenka Havlová
telefon: +420601255233
reality@tode-plzen.cz

Hledáte investiční příležitost? Prostorná chalupa, rodinný dům nebo penzion? Volba je na vás.

7.950.000 ,-
Popis nemovitosti:

Oáza klidu v Pardubickém kraji

Hledáte kousek nebe na zemi? Už vás nebaví ruch města a chcete trávit svůj čas obklopeni přírodou? Máme pro vás řešení v podobě zděného domu v Martinicích u Proseče. Dům lze obývat celoročně, proto je zajímavý jak pro zájemce, kteří hledají dům na vesnici – téměř na samotě, tak i pro zájemce o chalupu či pro podnikatele, kteří by rádi provozovali penzion.

Dům se nachází na okraji obce, přibližně 50 m od rozhledny U Marešů, přesto skýtá příjemné soukromí. V blízkosti domu vede cyklistická stezka a v zimě běžkařská stopa – opět v dostatečné vzdálenosti nenarušující klidný pobyt na zahradě. Zahrada se nachází mezi domem a parkovací plochou, kde pohodlně zaparkuje více než 10 aut. Na zahradě se nachází bazén, pergola a menší užitková stavba vhodná k uskladnění zahradnického náčiní či zahradního nábytku. Pohledem do zahrady se můžete kochat i z menší terasy, která se nachází u vchodu do domu.

V přízemí domu se nachází byt o dispozici 4+1 a velikosti 120 m2. Příchodem z terasy se vpravo nachází velká kuchyně, rovně pak lze pokračovat do chodby dalších místností – ložnice, šatny, technické místnosti a koupelny. Vlevo Vás pak chodba dovede do velkého obývacího pokoje, další technické místnosti a konečně pak do velkého prostoru v druhé polovině domu, která zatím čeká na své uplatnění. Možné je z ní vytvořit klubovnu, společenskou místnost, hospůdku… fantazii se meze nekladou. Z této místnosti vedou schody nahoru do podkroví. To se nachází nad celou plochou domu a momentálně je rozčleněno na 8 místností, které lze dokončit jako pokoje, kuchyň i koupelnu.

Celý dům je velmi dobře zateplený. Zdi jsou zatepleny zvenku i zevnitř, zateplená je i střecha a podlahy. Vytápění je možné dvěma způsoby – elektrickým topením i krbem. Všude jsou nová plastová okna. Do domu je přiveden elektrický proud 220 V i 380 V. Voda je zde z vlastního zdroje a odpad je sveden do septiku. Dům také disponuje podzemní zásobárnou pro kontrolu hladiny spodní vody.

A protože vlastní zážitek je lepší než tisíc slov, budeme se na Vás těšit na prohlídce. V případě potřeby Vám také s financováním mohou pomoci naši specialisté. 

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
029
Typ domu:
Chalupa
Operace:
Prodej
Adresa:
Proseč
Nemovitost byla již prodána
Plocha pozemku:
3900 m2
Plocha podlahová:
480 m2
Stav objektu:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová
Umístění objektu:
Klidná část obce
Komunikace:
Asfaltová
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
49° 46' 46.146"N, 16° 06' 14.449"E

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka: